goldcoastlife.blogg.se

Mitt utbytesår på Griffith University i Australien

Stradbroke Island

Kategori: Allmänt

Det blev ingen hemmakväll i fredags. Jag, Nick och Philippe som bodde här innan mig åkte till casinot, vann på roulette och gick ut för pengarna. Det var en trött jag som steg upp lördag morgon för att åka på road-trip. 
 
Man kan bara ta sig till Stradbroke Island med färja, så ön är ganska isolerad och som resultat finns ingen shopping, inte mer än en restaurang (svindyr) och ett par hostel. Det är en ö för soliga, lata dagar helt enkelt! Lördagen hade vi superväder, helt perfekt. Vi satt på stranden, gick en vända runt utsiktsplatserna och såg delfiner, valar (ja, på håll då alltså. But still), sköldpaddor, kängrus och stingrockor. Bra trött på kvällen när det var läggdags. 
 
Söndagen hade vi fint väder på förmiddagen, vi satt uppe på klipporna vid havet och åt frukost. Nice. 
Resten av dagen var halvmulen, vi åkte på upptäcksfärd till de "sevärdheter" ön hade. Om ni någonsin är på Stradbroke Island, lägg inte tid på det. Fy fan asså, helt ärligt. Haha, det var så dåligt att vi stod och asgarvade åt hur kasst det var.  
 
En toppenhelg, allt som allt. Nu sitter jag och sa ta tag i en uppsats som ska in på fredag. Senare ikväll är det dags för quiz night med Jenna som är tillbaka från the outback :) Wish me luck!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: