goldcoastlife.blogg.se

Mitt utbytesår på Griffith University i Australien

Färdig med Griffith

Kategori: Allmänt

Igår morgon skrev jag sista tentan för terminen och för min tid på Griffith. Tredje tentan på tre dagar, trött men väldigt nöjd. Detta firades med de flesta från MBA-klassen. Vi började med någonting jag velat göra väldigt länge: Ta en drink på Q1 Skydeck bar. Q1 är högsta byggnaden i Gold Coast, baren ligger på 77e våningen och har 360 graders utsikt över Gold Coast, havet, och kusten. Det var en perfekt dag för det, både med väder och tentafirande. 
 
Idag åker Lisa till Fiji, hon måste lämna landet för att kunna bytta sitt studentvisum mot ett working-holiday. Så idag kan vara sista vi har här tillsammans, beroende på hur jag tar mig till flyget nästa vecka. David åker hem till Norge på måndag, så efter det ska jag bo här alldeles själv. Kommer kännas jättekonstigt, det är verkligen gött att ha flatmates. Och jag kommer verkligen sakna Lisa!
 
 
Det här var roligt, för Peninsula är ett av de större husen. Såg inte mycket från Q1!
 
 
Mitt i bilden ser ni mitt hus, bara tre-fyra våningar högt men ganska brett precis före parken. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vinter?

Kategori: Allmänt

Här säljs mössor oh halsdukar för fullt, men det är sällan under 20 grader om dagarna. Vinter? Jag vet inte. Jag klagar inte iaf! Igår tentade större delen av min klass av en av kurserna, så vi firade med volleyboll och häng vid flodstranden i solnedgången och en kul kväll på det. 
 
Jag fixar annars med förberedelser för min hemresa som närmar sig väldigt snabbt. I veckan har jag sagt upp både el och bredband. Idag sålde jag min cykel. Tråkigt att vara utan de sista veckorna, men värt att inte behöva stressa sista dagarna och behöva sälja till dåligt pris. Om bara två veckor är jag tentad och klar, och om tre veckor säger jag på återseende till Australien!